Erbjudande

Erbjudande tidigare-liv-regression KAN MAN BLI HJÄLPT GENOM ATT UPPLEVA TIDIGARE LIV?

 Att använda sig av tidigare liv-regressioner under hypnos som terapi fungerar alldeles utmärkt och eftersom traumatiska händelser i tidigare liv påverkar oss på liknande sätt som barndomstrauman. När klienten får uppleva det livet som är orsaken till det man upplever i dag så försvinner oftast symtomen och blockeringarna som genom ett mirakel

MIGRÄN, BÄCKENSMÄRTOR, SORG & KLAUSTROFOBI
Jag har haft flera klienter med svår huvudvärk och migrän som blivit fria genom att uppleva tidigare liv där livet (ofta flera liv), avslutats till följd av traumatiskt våld mot huvudet. Efter regressionen är huvudvärken/migränen borta.En ung kvinna som hade fruktansvärda bäckensmärtor efter förlossning som gjort henne fysiskt handikappad med stelhet och svårigheter att röra sig normalt, sökte desperat hjälp hos mig. Vi provade att göra en regression tillbaka till ett tidigare liv, som visade sig vara mycket traumatiskt med övergrepp, upprepade missfall och mycket annat. Klienten fick flera starka fysiska symtom i sin kropp när hon återupplevde händelserna och upplevde sedan ett stort lugn i kroppen. När hon steg upp från bädden var smärtan borta och hon kunde röra sig på ett sätt som var omöjligt innan.

En annan klient hade lidit av klaustrofobi hela sitt liv som gjort henne mycket begränsad, Under sin regression upplevde hon ett liv där hon blev levande begravd av misstag. Efter sessionen var klaustrofobin borta.

ATT UPPLEVA DÖDEN OCH ANDRA SIDAN
Under en regression till ett tidigare liv så upplever man inte bara det tidigare livet, utan också döden i det livet och färden till det vi kallar den andra sidan. Det är en upplevelse som påverkar de flesta oerhört starkt. Att få en vetskap om att vi aldrig förlorar varandra och att döden bara är ett skifte från en dimension till en annan och att få uppleva att vi kommer till en fantastisk plats som är full av obeskrivlig kärlek, är oerhört trösterikt, inte minst för den som sörjer en anhörigs bortgång.

33% RABATT 25 SEPT - 9 OKT 2023
Oavsett om du behöver hjälp med ett problem som du tror kan ha sitt ursprung i ett tidigare liv, eller om du bara är nyfiken så kan du boka in ditt äventyr - på mottagningen i Stockholm, Sundsvall eller online via Zoom.Normal investering för en regression på 75 minuter är 1200 kr, men under 14 dagar har du möjlighet att få 400 kr rabatt och göra en regression för 800 kr. Begränsat antal platser under dessa dagar.

Mejla på info@attraheramera.se eller ring 076-2234983