Designa Ditt Liv

Designa Ditt Liv

Hypnos
Genom hypnos kan du förändra djupt rotade vanor och programmeringar som blivit ett hinder i ditt liv. Antingen väljer du privata hypnosessioner hos mig i Sundsvall, Stockholm eller via Zoom, eller så köper du något av mina program online. Många gånger fungerar en kombination av privat hypnos & coaching allra bäst. Fråga gärna om olika paket.

Coaching
Coaching finns i många olika former & det som gör coaching så effektivt när det gäller förändringar är att du har någon vid din sida som hjälper dig se klart, håller dig ansvarig för de mål du sätter upp & guidar dig rätt. Jag hjälper dig om du är vilsen, om du har svårt att komma framåt eller om du behöver kunskapen för att nå det du vill. Coaching kan med fördel kombineras med hypnos oavsett om det handlar om hälsa, karriär eller livet i övrigt. Fråga gärna om olika paket. 

Onlineprogram
Genom olika onlineprogram så kan du få en kombination av kunskap, motivation och sparken i baken som behövs för att ta itu med de förändringar du behöver göra i ditt liv. Hos mig hittar du både gruppprogram som startar några gånger per år och kortare onlineprogram som du kan påbörja när det passar dig (ny webbsida under uppbyggnad). Nuvarande program på sjalvstark.se.