Referenser

Referenser

Jag kan varmt rekommendera att prova detta med hypnos. Det hjälpte mig otroligt mycket, jag känner som att jag hittat tillbaka till mig själv och är full av energi. Allt känns möjligt och det känns som jag verkligen blev upplyft så absolut om du funderar på att testa, gör det.

Reine Westin


Hade en fantastisk regressionsterapi! Tack

Anette Lundqvist


En riktigt spännande session som jag varmt kan rekomendera till andra. Tusen tack Camilla

Marina Uppström


Har nu varit här två gånger och jag kan bara säga WOW!!Camilla är supertrevlig och väldigt kunnig och jag kan starkt rekommendera er att testa!

Cecilia Stensdotter Sahlin


Tack! Hade ett sagolikt äventyr med Camilla som jag gärna gör om!

Ulrika Söderlund


Så himla bra!! Dessa sessioner har verkligen varit till stor hjälp för mig!! Rekommenderar verkligen ett besök!!

Jenny Blomqvist


Tänkte berätta att jag mått toppen sen jag var hos dig! Mitt självförtroende är så mycket bättre och den kritiska rösten i skallen har blivit tyst! Vilken skillnad det

blivit bara av det! Jag är så glad att min Mamma rekommenderade dig. Du har hjälpt både henne och mig så mycket och vi tvekar inte att boka en ny tid om det skullembehövas! Ska rekommendera dig till alla mina vänner också!

Mimmi Karlsson

Så himla intressant. En upplevelse man måste vara med om för att förstå. Mig hjälpte Camilla med att hitta motivation till träning igen, är så nöjd!

Nathalie TörnlundStort tack för hjälpen med mitt ätande! Jag har inte känt minsta sug efter godsaker sedan jag var hos dig och jag väljer automatisk de nyttiga alternativen när jag går och handlar! Mår så mycket bättre och är så tacksam för din hjälp!

Mona HedlundSuper häftigt och vilken skillnad det har blivit.. Både jag och sonen har provat och säger Wow, detta gör vi igen..

Maria Forsberg


Mycket bra för att jobba bort negativa mönster och slappna av. Våga att pröva hypnos för det gör skillnad!

Christelle Bergman


Rekommenderar verkligen att prova på hypnos här hos Camilla,fantastisk upplevelse med resultat över förväntan.!

Ann Holmgren