Regression

Tidigare liv regression


 Att använda sig av tidigare liv-regressioner under hypnos som terapi fungerar alldeles utmärkt och eftersom traumatiska händelser i tidigare liv påverkar oss på liknande sätt som barndomstrauman. När klienten får uppleva det livet som är orsaken till det man upplever i dag så försvinner oftast symtomen och blockeringarna som genom ett mirakel

MIGRÄN, BÄCKENSMÄRTOR, SORG, KLAUSTROFOBI & HALSPROBLEM
Jag har haft flera klienter med svår huvudvärk och migrän som blivit fria genom att uppleva tidigare liv där livet (ofta flera liv), avslutats till följd av traumatiskt våld mot huvudet. Efter regressionen är huvudvärken/migränen borta.En ung kvinna som hade fruktansvärda bäckensmärtor efter förlossning som gjort henne fysiskt handikappad med stelhet och svårigheter att röra sig normalt, sökte desperat hjälp hos mig. Vi provade att göra en regression tillbaka till ett tidigare liv, som visade sig vara mycket traumatiskt med övergrepp, upprepade missfall och mycket annat. Klienten fick flera starka fysiska symtom i sin kropp när hon återupplevde händelserna och upplevde sedan ett stort lugn i kroppen. När hon steg upp från bädden var smärtan borta och hon kunde röra sig på ett sätt som var omöjligt innan.

En annan klient hade lidit av klaustrofobi hela sitt liv som gjort henne mycket begränsad, Under sin regression upplevde hon ett liv där hon blev levande begravd av misstag. Efter sessionen var klaustrofobin borta.

En klient som hela sitt liv haft en klump i halsen utan att vården kunnat hitta en orsak skriver så här efter sin regression:

"Hej! Vill berätta att klumpen i halsen försvann efter regressionen förra tisdagen och har inte kommit tillbaka. Helt fantastiskt!
Kram och Tack! / Ingrid" 

ATT UPPLEVA DÖDEN OCH ANDRA SIDAN
Under en regression till ett tidigare liv så upplever man inte bara det tidigare livet, utan också döden i det livet och färden till det vi kallar den andra sidan. Det är en upplevelse som påverkar de flesta oerhört starkt. Att få en vetskap om att vi aldrig förlorar varandra och att döden bara är ett skifte från en dimension till en annan och att få uppleva att vi kommer till en fantastisk plats som är full av obeskrivlig kärlek, är oerhört trösterikt, inte minst för den som sörjer en anhörigs bortgång.

Kanske är du bara nyfiken på att göra en resa till ett tidigare liv? Oavsett anledning så är du varmt välkommen till mig.

Investering
En regression tar cirka 75-90 minuter och du minns självfallet hela din upplevelse efteråt. Man kan likna upplevelsen med den du har när du går på bio - stundtals är du så inne i handlingen att du glömmer att du sitter där i biosalongen, och så prasslar någon med en påse och du är fullkomligt medveten om att du sitter där i fåtöljen. Du är alltså medveten under din regression, men samtidigt fullt fokuserad på din upplevelse. Kostnaden är 1200 kr i både Sundsvall och Stockholm. Väljer du att göra din regression online så betalar du 1100 kr.

Mejla på info@attraheramera.se eller ring 076-2234983 om du vill boka en tidigare-liv-regression i Sundsvall, Stockholm eller på distans online.