Du kan förändra den du är

Jag älskar att hjälpa människor må bättre


Jag är Hypnoterapeut - Regressionsterapeut - Law of Attraction Coach - Hälsorådgivare - OCH människa med stor livserfarenhet och klokskap som älskar att hjälpa människor!

Jag har alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling, hälsa och alternativ medicin. Genom att förändra hur vi tänker så förändrar vi hur vi känner och därmed förändras vår hjärna och vårt nervsystem rent fysiskt. Detta går att mäta och genom att förändra detta så förändrar du vem du är och då förändras ditt liv. Du kan helt enkelt bestämma dig för vem du vill vara, vilka egenskaper du vill ha och hur du vill tänka, känna och reagera och sedan designa den personen. Det är fullt möjligt och massor av människor har gjort det och gör det.

 Det är fantastiskt vad vi faktiskt kan åstadkomma genom att förändra våra tankar och jag häpnar över de resultat man får genom att använda mycket enkla verktyg. Via hypnosen har jag också fått möjlighet att följa ett stort antal människors utveckling och transformation, vilket alltid fyller mig med glädje och ödmjukhet.

Jag är en mångsysslare och har genom åren utbildat mig till Hypnoterapeut, Regressionsterapeut, Law of Attraction Coach och Hälsorådgivare. Den största kunskapen har jag dock fått genom livets utmaningar, möten med människor och alla de böcker och de information jag slukar privat. Jag brinner för att hjälpa människor och djur till ett bättre tillvaro och erbjuder:

  • Hypnos som snabbt förändrar Dina beteenden och tankemönster.
  • Coaching för Dig som supereffektivt vill få hjälp att förändra Ditt liv och lösa problem.
  • Samtalsterapi för enskilda och par som behöver professionell stöttning.
  • Hälsorådgivning och hjälp med kostförändring och kosttillskott

Välkommen att kontakta mig om du har funderingar eller vill boka en tid. Jag har mottagning i Sundsvall och Stockholm, samt på distans online.

Mejla för att boka tid eller om du har frågor: info@attraheramera.se eller 076-2234983.

Våga drömma stort