Vem vill du vara & vilket liv vill du leva?

 Hypnos & hypnoterapi

Det som gör hypnos så effektivt är att vi arbetar med ditt undermedvetna tillstånd. Det undermedvetna styr 95% av alla dina tankar och beteenden vilket gör att det går så mycket snabbare och enklare att plantera nya tankar och känslor om vi påverkar det undermedvetna direkt. När du förändrar hur du tänker och känner om något så förändras automatiskt också beteendet. Så här fungerar hypnos och hypnoterapi

Tänk dig att du kommer till mig för att få hjälp att sluta äta sötsaker. Dina tankar och känslor kring sötsaker innan du påbörjar hypnoterapi, är att du längtar efter dem, du frestas av dem och du njuter av dem när du väl äter dem. Kanske vill du sluta för att du vill gå ner i vikt, vara mer hälsosam eller för att du mår dåligt av att äta en massa socker - men du lyckas inte hur du än försöker. Begäret är för stort. Det här kan skapa skuld och skam vilket gör att du börjar må dåligt och till sist beslutar du dig för att prova hypnoterapi för att förändra ditt beteende en gång för alla.

Hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd vilket gör ditt undermedvetna mottagligt för nya tankar och känslor och under sessionen så låter vi det undermedvetna koppla samman sötsaker med mindre positiva bilder och känslor, medan vi skapar mycket positiva och härliga bilder och känslor kopplade till att välja bort sötsaker i olika situationer. Det som då sker är en slags omprogrammering i det undermedvetna och du upplever att du efter hypnoterapin inte längre är intresserad av sötsaker och inte har någon längtan efter att äta dem.

Så här kan man förändra tankar, känslor och beteenden när det gäller en mängd olika problem. I bland behöver man gå djupare och jobba med det förflutna för att lösa upp blockeringar men gemensamt för all behandling under hypnos är att man snabbt och effektivt kan förändra sitt liv oavsett om det handlar om begär, ångest, oro, fobier, depression, ovanor eller negativa beteenden man vill bli av med.

Investering
Man kan välja mellan en hypnossession på 90 minuter eller 60 minuter och jag rekommenderar oftast att man bokar 90 minuter den första gången eftersom en del av tiden går åt till att prata om problemet så att jag vet hur vi ska lägga upp hypnosen. Det känns viktigt att du som klient får tillräckligt mycket tid för själva hypnosbehandlingen den första gången. 60 minuter kostar 1 000 kr och 90 minuter kostar 1 400 kr i både Sundsvall och Stockholm. Väljer du en session online så är kostnaden 900 kr respektive 1 300 kr.

Mejla på info@attraheramera.se eller ring 076-2234983 om du vill boka hypnos i Sundsvall, Stockholm eller på distans online.


Styr din skuta i stället för att vara passagerare