En frisk person har många önskningar. En sjuk har bara en.

 Hälsa 

Du har bara en kropp och det gäller att ta hand om den. Jag kan hjälpa dig med rådgivning om kost och kosttillskott som ger din kropp de allra bästa förutsättningar för att behålla eller få tillbaka vitaliteten och energin. Detta är också mycket effektivt att kombinera med hypnos och coaching av mindset för att ge dig själv bästa tänkbara kickstart.

Skapa hälsa

Självklart kan Du attrahera god hälsa precis som Du kan attrahera andra goda saker i Ditt liv. Men det är inte alltid så lätt att hitta de positiva tankarna om man man känner sig trött eller har ont. Eftersom jag alltid har varit intresserad av naturlig hälsa och träffat så många människor som kämpar med hälsoutmaningar så är nu en stor del av mitt arbete med människor fokuserat på att hjälpa till en fysisk hälsa och balans i våra kroppar. Här rekommenderar jag den kost och de tillskott som jag vet kan göra en enorm skillnad och ge kroppen den balans den behöver för att kunna läka ut problemen. Ta hand om Din kropp så att den orkar ge Dig ett långt liv som Du själv har valt!


Inflammationer

Det står klart att de flesta av våra livstilssjukdomar utvecklas genom inflammationstillstånd. Inflammationer är kroppens försvar vid skada och sjukdom, vilket är en naturlig reaktion. Problemet är när kroppen p g a processad mat och gifter hamnar i ett kroniskt inflammationstillstånd. Vi kan befinna oss i detta tillstånd i flera år utan att känna av det. Eventuellt har vi kanske någon liten pollenallergi, ont någonstans i kroppenl eller känner oss trötta. Tänk efter, hur många vuxna känner du som är helt friska och inte har något litet besvär, som en stel nacke, en krånglande mage eller en allergi? Vi tränar fysiskt mer än någonsin förr, men vi är ändå sjukare än någonsin förr. Vad kan det bero på?

De flesta experter är överens om att det är är vår kost som är den största boven. Vår kost i dag är inte den mat vi är gjorda för att äta. Människan mår inte bra av snabba kolhydrater som finns i bröd, pasta och annan mat som är gjord av spannmål. Den maten är inflammationsskapande. Detsamma gäller socker. Socker är inflammationsskapande och gör kroppen obalanserad. Vad kroppen däremot behöver är fett. RÄTT sorts fett! I många år har vi lurats att äta margariner och oljor som är gjorda främst av omega 6, vilket är inflammationsgivande. Vi ska naturligt ha en del omega 6 i våra kroppar och en del omega 3, men dessvärre har den balansen rubbats kraftigt i och med den processade matens intåg och vi ligger nu i Norra Europa på 12:1 i snitt och i USA på hela 25:1. Omega 6 som används i processad mat är en olja håller länge utan att härskna och matvaruindustrin använder därför denna i de flesta produkter på marknaden. Omega 3 är den som släcker inflammationer och därför behöver vi lika mycket omega 3 i kroppen som omega 6. Omega 3 finns i t ex linfrön, gräsbetat kött och i fet fisk. Det är dock bara i marint omega 3 som de viktiga fettsyrorna EPA och DHA finns. För låga nivåer av dessa två fettsyror kan orsaka att kroppen får svårigheter i att upprätthålla normal cell- och vävnadsutveckling. För att få i sig tillräckligt av detta bör man äta ca 3 kg vildfångad fet fisk per vecka. Den odlade laxen innehåller dessvärre inte mycket av detta, utan i stället mycket omega 6 eftersom den inte äter plankton utan matas med pellets som är gjort på omega 6.

I stället för att äta 3 kg vildfångad fet fisk varje vecka så är det många som tar tillskott i form av omega 3. Dessvärre så är de flesta omega 3 tillskott inte stabila. Detta innebär att de härsknar på några timmar efter intag och inte hinner nå cellerna innan oljan har härsknat. Många är härskna redan i burken/flaskan. Prova att lukta på oljan och se om den luktar fisk. Luktar den fisk så är den redan härsken och kan göra mer skada än nytta. Jag har klippt sönder några olika kapslar som vänner haft hemma och samtliga har varit härskna.

Våra cellmembran ska vara lagom mjuka för att näringen från maten vi äter ska kunna komma in och slaggprodukter ska kunna ta sig ut. Cellmembranet är det skyddande skalet på cellen och genom överskott av omega 6 och underskott av omega 3 så hårdnar skalet och gör det mycket svårt för näringen att ta sig in. Detta innebär att många av oss svälter inombords trots att vi ser välmående ut på utsidan. Slaggprodukterna som inte kan ta sig ut förgiftar oss långsamt och vi blir till sist sjuka.

Hjärnan är en stor fettklump som behöver rätt sorts fett för att fungera optimalt och med den bristfälliga kost vi äter i dag kan vi se att framförallt yngre människor har många kognitiva problem som bokstavskombinationer, koncentrationssvårigheter, depressioner, ångest osv.

Kost och omega 3 tillskott för att få kroppen att självläka

Jag förespråkar en kost utan spannmål, socker och helst även de flesta mejeriprodukter. 

Oavsett om man orkar och vill leva enligt dessa metoder så kan jag inte nog understryka vikten av en riktigt bra omega 3 olja och den enda jag rekommenderar är ZinZinos Balansolja. Den är stabil i 35 timmar och hinner därför gott och väl in i cellerna för att göra det den ska. Med denna olja följer också möjligheten att göra ett torrblodstest för att mäta vilka nivåer av skydd man har i kroppen. Testet analyseras på ett oberoende labb i Norge och efter 120 dagar på oljan så tar man test nummer 2 för att se vilken skillnad oljan har gjort.

Om jag endast får rekommendera ett tillskott så blir det Balansoljan eftersom den kan göra så stora skillnader för kroppens balans och självläkning. Du kan köpa Zinzinos olja av mig och får då även personlig vägledning och hjälp med att analysera testerna.

 

❈ Personlig erfarenhet

Balansoljan började jag med i mitten av oktober i år 2015 men redan efter 1,5 vecka så var min hjärntrötthet borta som jag dragits med sedan jag gick in i väggen 2005. Jag känner också ett lugn som jag inte haft tidigare och det märker jag väl då det blir lite stressigt. Hjärnan brukar också vara den första att visa tecken på återhämtning när man äter oljan. Jag vill åter poängtera att oljan inte botar någon sjukdom utan hjälper kroppen att komma i balans så den kan läka sig själv. 95% av dem som tagit test nr 1 och ligger i obalans är nere på balansen 3:1 eller under efter 120 dagar, vilket innebär att kroppen inte längre är i ett inflammationstillstånd. Min hund, som helt mirakulöst blev fri från elakartad blodcancer i levern två gånger på 1,5 år och dessutom haft stora problem till följd av Spondylos, fick börja med oljan och efter någon månad så började hon bli allt piggare (tilläggas ska att hon redan börjat läka ut cancern då och hade en bra period i Spondylosen), så pigg att jag inte sett henne så på flera år. Hon hade inga som helst besvär av sin rygg längre och sprang i full fart i skogen med mig varje dag. Dessvärre kom cancern tillbaka en och i den 8 augusti 2016 fick Catz somna in. Jag är dock övertygad att oljan var orsaken till att hennes rygg blev så bra som den blev. Det finns många andra sådana berättelser gällande både djur och människor och olika sjukdomar. Kontakta mig på info@attraheramera om du vill veta mer om Balansoljan. 

Vibrationsträning

Jag har varit intresserad av vibrationsträning i några års tid och har under denna tid läst en hel del om den typen av
träning. En vibrationsplatta har införskaffats och det är en av de bästa saker jag någonsin skaffat, vilket jag inte är ensam om att tycka. Denna utvecklades i början av 70-talet för astronauter som när de spenderat en lång tid i rymden drabbades av både muskelsvaghet och benskörhet eftersom det var svårt att träna på vanligt sätt. Vibrationsträning bygger nämligen muskelstyrka och benvävnad på ett mycket skonsamt, men supereffektivt sätt, vilket gör att den passar mycket bra för de som har smärtproblematik eller är bekväm. 15 minuters träning på en vibrationsplatta motsvarar nämligen cirka 1 timmes vanlig träning.
Dessutom förbättrar den balansen, stärker muskler i bäckenbotten (fantastisk om man har problem med urinläckage), sätter fart på lymfsystemet, ökar kroppens lugn - och ro-hormon med 37% (jag blir sååå lugn inombords efter bara ett par minuter på plattan), förbättrar hållning och ökar bentätheten som ger starkare skelett, samt mycket, mycket mer. Enligt mig är denna platta magisk!

Trendrehab.se har mycket bra vibrationsplattor som du genom mig kan få 20% rabatt på genom att ange koden "limitless50". Har du några frågor om plattan så är du välkommen att mejla mig via formuläret nedan eller på info@attraheramera.se

Om du inte tar hand om din kropp - var ska du då bo?